Route

LinQue Consult is een bedrijf waar 'ontwikkeling' centraal staat. Wij staan lerend in ons werk en in het leven. Wij gaan er van uit dat mensen van nature willen leren.

Routebeschrijving LinQue Consult, Rietdijk 3, 3994 AJ Houten

Openbaar vervoer

Station Houten, ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. U loopt bij de uitgang van het station rechtsaf De Molen af. Net voor de Kokermolen linksaf, dan rechtdoor onder de Rondweg doorlopen. Voorbij de Rondweg liggen aan uw rechterhand sportvelden.

U blijft rechtdoor lopen op de Kruisboog, af en toe een flauwe bocht naar links of rechts, de sportvelden blijven aan uw rechterhand. Bij T-splitsing Binnenweg rechtsaf. Bij de splitsing links aanhouden op de Binnenweg, volgende splitsing links aanhouden Rietdijk. Splitsing rechts de Rietdijk blijven volgen, met de weg mee naar links. Dan eerste huis aan uw rechterhand, Rietdijk 3.

Met de auto

Komende vanuit Den Haag via A12Neem afslag Nieuwegein/Houten. Dan afrit Laagraven/Nieuwegein. Neem de 1e afrit op de rotonde, dan bij de 2e stoplichten linksaf. Aan het eind van de weg linksaf de Rondweg op. Doorrijden op de Rondweg tot sportvelden aan linkerhand.  Dan linksaf de Binnenweg op, 1e rechts De Rietdijk, einde van de weg rechts, doorrijden tot 1e huis aan rechterkant.

Komende vanuit Zwolle (A28)

Ter hoogte van Utrecht de A27 volgen richting Gorinchem. Afrit 29 nemen, onder aan de afrit rotonde links De Staart op. Bij de Rondweg rechtsaf, blijven volgen. Bij De Koppeling linksaf. Rotonde linksaf. Dan rechtdoor, 2 rotondes rechtdoor, onder brug door, rotonde rechtdoor, bij stoplichten rechtsaf De Rondweg weer op. Dan 1e afslag linksaf, de Binnenweg op, 1e rechts De Rietdijk, einde van de weg rechts, doorrijden tot 1e huis aan rechterkant.

Komende vanuit Arnhem (A12) via A27

A12 richting Utrecht volgen, borden Gorinchem volgen (A27), dan zie komende vanuit Zwolle.

Komende van uit Arnhem (A12) binnendoorroute

A12 richting Utrecht volgen, afslag Bunnik. Einde van de afrit rechtsaf richting Wijk bij Duurstede. Bij de 1e stoplichten rechtsaf. Weg vervolgen tot op de Achterdijk, met de weg mee naar rechts, daarna met de weg mee naar links. Alsmaar rechtsdoor tot stoplicht, rechtdoor, 2e stoplicht linksaf de Rondweg op. Doorrijden op de Rondweg tot sportvelden aan linkerhand.

Dan linksaf de Binnenweg op, 1e rechts De Rietdijk, einde van de weg rechts, doorrijden tot 1e huis aan rechterkant. Komende vanuit Amsterdam (A2):

Komende vanuit Amsterdam (A2)

Bij Utrecht A12 eerst richting Arnhem volgen. Afrit Laagraven/Nieuwegein. Neem de 1e afrit op de rotonde, dan bij de 2e stoplichten linksaf. Aan het eind van de weg linksaf de Rondweg op. Doorrijden op de Rondweg tot sportvelden aan linkerhand. Dan linksaf de Binnenweg op, 1e rechts De Rietdijk, einde van de weg rechts, doorrijden tot 1e huis aan rechterkant.